Prosimo izpolnite naročilnico.  Po prejemu naročila vam pošljemo račun in knjigo.

E-Naročilnica za ustanovo "Pot do odlične zdravstvene prakse"

  • Cena vsebuje DDV. Poštnina in pakiranje se zaračuna posebej. Za količino 1 je poštnina 5,00 EUR, za večjo količino se zaračuna glede na težo paketa.
  • 0,00 €
    Prosunt se zavezuje, da bo skrbno varoval vaše osebne podatke. Z označitvijo okenca se strinjate, da bodo vaši podatki shranjeni na tej spletni strani skladno z našo politiko zasebnosti in uredbo GDPR.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Plačilo po predračunu s položnico - za fizične in pravne osebe

Ko publikacijo naročite, vam po elektronski pošti  pošljemo predračun. Predračun poravnate s položnico prek spletne banke ali prek katerekoli banke ali pošte v Sloveniji. Publikacijo vam pošljemo po pošti, ko prejmemo obvestilo o plačilu s strani banke ali s strani kupca (ko poravnate predračun, nas o plačilu obvestite na naš elektronski naslov info@prosunt.si, na tak način bo naročena publikacija veliko hitreje pri vas). S plačilom po predračunu se izognete plačilu provizije pošte Slovenije, če se odločite za gotovinsko plačilo ob dostavi Pošte Slovenije.

Namen: Naročilo publikacije. Številka transakcijskega računa(IBAN): SI56610000022845884;  Sklic (referenca): SI00 78925231. Naslov: Prosunt d.o.o., Blejska cesta 13, Zasip, 4260, Bled

Translate »
s2Member®