E - učilnica

Ponosno vam predstavljamo e-učilnico za pridobivanje  kompetenc za izboljševanje kakovosti in varnosti  zdravstvene obravnave

Učenje na daljavo

Pridobite si praktično znanje in veščine za izboljšave. Spoznajte koncepte in praktična orodja.

Lepo pozdravljeni v e-učilnici

Zaznavanje potrebe po praktičnem znanju s področja kakovosti in varnosti v zdravstvu je vedno večje. K temu spodbujajo tudi zunanje presoje zdravstvene prakse. Vsak zdravstveni strokovnjak, vsak, ki dela v zdravstvu je odgovoren za svoje delo in njegovo izboljševanje.

Spletno izobraževanje 

 

Spletno izobraževanje vam omogoča, da si sami izberete čas učenja.

Praktikum izboljševanja kakovosti zdravstvene obravnave

V tem tečaju se boste naučili kako izboljševati uspešnost vašega dela in obenem kako meriti uspešnost posameznega zdravstvenega strokovnjaka, multidisciplinarnega tima, oddelka in celotne zdravstvene organizacije.
Spletni e-tečaji

Spletni e-tečaji vsebujejo video posnetke in dokumente v pdf ali word obliki.

Možno je pridobiti tudi certifikat po končanem izobraževanju. 

Audio izobraževanje

Poslušajte v vašem prostem času, v vašem "mrtvem" času, ko greste na tek, smučanje, sprehod, ko se vozite z avtomobilom.

Predavanja in delavnice v živo

Na predavnjih v živo aktivnno spdelujete s predavatelji

Delavnice so namenjene manjšim skupinam, predvsem gre za način uči učitelja.

Pridobite si nove kompetence

Pri vašem vsakdanjem delu v zdravstvu vsak dan naletite na probleme, ki rastejo, če jih ne razpoznate in če jih ne odstranite. Izidi zdravljenja niso odvisni samo od vaših tehničnih kompetenc. Na uspehe zdravstvene obravnave vpliva mnogo dejavnikov in poglavitni dejavniki so tudi kompetence s področja kakovosti in varnosti.

Lekcije so na vašem računalniku, tablici, telefonu

Dostopnost povsod, kjer imate dostop do WiFi ali prenos podatkov pri vašem operaterju.

Tedenske lekcije

Lekcije so razdeljene po tednih

Veš kaj je zelo dobro, po korakih prikazano izboljševanje kakovosti z Modelom za izboljšave s katerim lahko narediš izboljšave v privatnem življenju in   v svojem timu za paciente. Vse je razloženo natančno z mnogimi primeri. Poleg tega ni treba nikamor. Lahko si stvar pogledaš na svojem računalniku ali tablici, celo na telefonu. Ni stran vržen čas. Izredno praktično.   Zelo hitro lahko uvedeš v lastno zdravstveno prakso. Ne, ni samo za zdravnike, tudi za medicinske sestre in druge in tudi za naše vodstvo.

Naš učitelj

Naš učitelj ima v Sloveniji največ izkušenj pri formalnem in neformalnem izobraževanju za kompetence izboljševanja kakovosti v zdravstvu in varnosti pacientov. Je avtor dveh knjig  in več deset člankov s tega področja. 

dr. Andrej Robida, dr. med., izr.prof. pediatrije in javnega zdravja

Počutili se boste opolnomočeni za spremembe. Ponosni boste na novo pridobljene kompetence.

Translate »
s2Member®