KONTAKTIRAJTE NAS

S SODELOVANJEM DO USPEHA

Stopite v stik z nami

Imate  morda problem s kakovostjo ali varnostjo pacientov?

Ali poznate sodoben način obvladovanja kliničnih tveganj?

Bi se radi naučili kako oblikovati  procese in  kazalnike? Kako uporabiti statistično kontrolo procesov, da  se boste lahko na podlagi podatkov in ne na podlagi mnenj pomembnih oseb odločali kaj storiti?

Imate vzpostavljeno strategijo in akcijske načrte za izboljšanje kakovosti  varnosti in kliničnih tveganj?

Ste izmerili varnost pacientov?  Imate določene letne cilje varnosti pacientov? kakšna je pri vas kultura varnosti pacientov?

Ali potrebujete sodelovalno učenje pri izpeljavi projekta za izboljšanje kakovosti od ideje do rezultatov?

Bi radi zgradili time, ki s skupnim miselnim modelom preprečujejo napake in izboljšujejo izide?

Na vsa ta vprašanja in vse drugo kar bi radi izboljšali na področju kakovosti in varnosti v vaši zdravstveni organizaciji ali kot posamezni zdravstveni profesionalci vam lahko pomagamo.  

 

Če želite  pristopiti k učenju na daljavo prek naše e-učilnice, kjer boste našli vrsto možnosti za razvoj vaših kompetenc s področja kakovosti, varnosti pacientov in kliničnega obvladovanja tveganj, nam pošljite vaše želje.  Poleg tega prirejamo treninge v vaši ustanovi in še bolje, sodelovanje več ustanov na določenem pojektu  za izboljševanje uspešnosti.Tako lahko dobite redne nasvete o napredku vašega projekta, ki ga izvaja te sami skupaj z drugimi člani vašega tima. Vprašate seveda lahko karkoli vas zanima v zvezi s kakovostjo, varnostjo in kliničnimi tveganji.  Prosim, da se nikar ne obotavljajte iz kakršnega koli razloga  in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Zagotovo vas kakšna stvar pri vašem delu skrbi pa morda ne veste kako se lotiti izboljšanja vaše uspešnosti, uspešnosti tima, katerega vodja ali član ste in  morda celo vaše enote, kjer vsakodnevno delate.

Prosim, da se nikar ne obotavljajte iz kakršnega koli razloga  in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 

Pošljite sporočilo

7 + 8 =

Naša e-pošta

info@prosunt.si

Lokacija

Bled, Slovenija

Linkedin

Posodobite si znanje 

Večkrat obiščite našo spletno stran in se seznanjajte z novostmi s področja kakovosti in varnosti zdravstvene obravnave

Translate »
s2Member®